De gezondheidsvoordelen van Shikuwasa

Shikuwasa, het lokaal "golden extract" van Okinawa!

Bewust eten, is bewust leven.

Dit bewijst de langstlevende bevolkingsgroep in de Japanse Blue Zones. In Okinawa kent deze veelzijdige citrusvrucht geen geheimen meer de plaatselijke inwoners. Deze Japanse limoen is volgens hen het ingrediënt voor een lang leven. Het wordt dan ook dagelijks als natuurlijke smaakmaker in gerechten en als supplement gebruikt.

Deze citrusvrucht komt van 1 van de Blue Zones  namelijk uit Okinawa (Japan)

 Wat zijn die Blue Zones nu?  

Het zijn specifiek afgebakende gebieden waar de bevolking gemiddeld 90 of zelfs 100 jaar wordt, straffer nog, in goede gezondheid, zonder medicijnen of invaliditeit!

Vooral de hoeveelheid nobelitine is veel beter dan in elke andere citrusvrucht, maar ook de aanwezigheid van lysine brengt voordelen met zich mee. Het is een essentieel aminozuur dat het lichaam niet zelf aanmaakt.

Deze krachtige citrus bevat 2 maal meer citroenzuur dan citroensap. Het is bekend dat citroenzuur een geweldig effect heeft op het stimuleren van energie en het herstel van vermoeidheid.

 

Belangrijkste effecten van nobelitine:

·      Krachtige anti-oxiderende werking  

·      Ontstekingsremmend effect

·      Stimuleert de spieropbouw

·      Verhoogt de bloedcirculatie

·      Verlaagt de cholesterol

·      Vetverbrandend effect

·      Anti-aging

·      Vermindert de stress

·      Geheugenverbeterend

Bar Pur leert je voor het eerst kennismaken met de veelzijdigheid van deze unieke Japanse citrusvrucht in diverse gerechten.