Een beachbody krijg je zo

‍Wil jij de volgende zomer of vakantie met een strak lichaam op het strand liggen?

Wil jij de volgende zomer of vakantie met een strak lichaam op het strand liggen? Dan is het langzamerhand tijd om daar zelf werk in te steken.

Uiteraard krijgt je dit niet in een weekje – zeker niet als je de rest van het jaar op bank ligt;-)

Maar wat is dan wél de goede manier om het aan te pakken? We geven je zeven tips om op je slankst voor de dag te komen.

En dat allemaal natuurlijk zonder dat je maandenlang een onuitstaanbaar dieet hoeft te volgen… Belangrijk “weet wat je eet en weet wat je doet ”

Tips voor een beachbody

Het hoeft zeker niet ingewikkeld te zijn, pas deze zeven tips de komende maanden toe en je zal snel het verschil zien en jezelf beter voelen!

Krachttraining

Krachttraining is niet alleen iets voor bodybuilders! Het zorgt bij iedereen voor mooier afgetekende spieren en daarmee dus voor een strakker uiterlijk. Ook verbrand je meer calorieën met meer spiermassa, en val je dus sneller af. Ideaal toch? `

Vrouwen hoeven zich geen zorgen te maken, de meeste maken überhaupt niet genoeg testosteron aan voor extreme spiergroei. Je lichaam wordt dus voorstal strakker, niet breder.  

HIIT

De meeste mensen kiezen voor cardio zoals hardlopen als ze willen afvallen. Dat heeft echter wat problemen. Je bent bijvoorbeeld al flink lang bezig voor relatief weinig resultaat. Bovendien kan je lichaam bij langdurige cardio spieren afbreken om aan genoeg energie te komen.

Wil je toch meer bewegen? Kies dan voor intervaltraining HIIT. Door heel intensieve sprints af te wisselen met rust, ben je sneller klaar en je zie je meer resultaat.

Geen crashdieet!

Vele mensen realiseren zich vooral in het voorjaar dat ze nét wat teveel gegeten hebben tijden de feestdagen en ze willen die extra kilo’s zo snel mogelijk kwijt. Ze gaan dus voor een dieet met enorme tekorten, om maar zo snel mogelijk af te vallen.

Dat is helaas onverstandig. Het is waanzinnig ongezond en ook nog eens moeilijk vol te houden. Bovendien zijn de resultaten ook maar zelden duurzaam. Van zodra je terug normaal eet kom je weer aan en kan je opnieuw beginnen!

80% regel

Beter is het om gewoon gezond en niet te veel te eten. Dan val je een stuk verantwoorder af. Wat wil dat nu zeggen? Wanneer je maag voor 80% gevuld is , je stop je met eten. Belangrijk is dat je eten gezond en onbewerkt is met een goede verhouding van macronutriënten. Box Pur helpt je hier alvast goed met.

Meer eiwitten

Als je een beachbody wilt kweken, zijn eiwitten je grootste vriend. Ze versterken bijvoorbeeld je spieren en zorgen dat je je langer verzadigd voelt. Hoe meer je sport, hoe meer eiwitten je het beste kunt eten.

Meer vezels

Nog een fijne manier om ‘vanzelf’ af te vallen: meer vezels eten. Vezels vullen enorm en zorgen zo dat je automatisch minder eet? Bovendien houden ze je darmen gezond, waardoor je in het algemeen beter in je vel zult zitten. Vezels zitten in groenten, fruit en peulvruchten.

Geen calorieën drinken

Zorgt dat je alleen calorieën eet, niet drinkt. Dat betekent geen frisdrank of vruchtensappen. Alcohol is al helemaal een afrader, omdat heter ook voor zorgt dat je makkelijk meer vet opslaat.

Het probleem met vloeibare calorieën is dat ze nauwelijks vullen. Zo loopt de hoeveelheid energie die je binnenkrijgt op, en heb je toch snel weer honger. Kies voor water, dan elimineert dat heel wat onnodige overschotten aan energie. (Meer info artikel koolhydraten)