Okinawa Shikuwasa, kwaasaa?

De Japanse citrusvrucht met heerlijke gezondheidsvoordelen!

Bewust eten, is bewust leven.

Dit bewijst de langstlevende bevolkingsgroep in de Japanse Blue Zones. In Okinawa kent deze veelzijdige citrusvrucht geen geheimer meer voor de plaatselijke inwoners.

Deze Japanse limoen is volgens heb het ingrediënt voor een lang leven. Het wordt dan ook dagelijks als natuurlijke smaakmaker in gerechten en als supplement gebruikt.

Direct bestellen?

De Blue Zones, waar mensen gemiddeld 90 jaar worden

In deze afgebakende gebieden begrijpen ze dat voeding de sleutel is tot een gezond, lang en gelukkig leven. Dit bewijzen ze ook met het lage sterftecijfer en de hoge leeftijden. Dit in goede gezondheid, zonder medicijnen of invaliditeit.

De gezondheidskracht van de Japanse citrusvrucht

De hoeveelheid nobelitine die gewonnen wordt uit de Shikuwasa kent een veel grotere dosis dan alle andere citrusvruchten. Daarnaast is de aanwezigheid van lysine een ongekend voordeel. Aangezien dit een essentieel aminozuur is dat het lichaam niet zelf aanmaakt.

De kracht van deze Japanse citrusvrucht zit hem in het citroenzuurgehalte. Dit ligt gemiddeld 2 keer hoger als het gekende citroensap. Citroenzuur staat bekend voor een geweldig effect op het lichaam: het herstelt van vermoeidheid en geeft energie.