Zo werkt ons concept

Wij rollen met jou de weg uit naar een fitter energieker leven. Da's beloofd!

Een leven waar je niet meer hoeft na te denken over welke gerechten je moet maken.

Elke maaltijdbox bestaat uit een evenwichtige en gezonde variatie van een energy shake of yoghurt met granola, middag- en avondmaaltijden , fruit en tussendoortjes.
Naargelang jouw noden en behoeften wordt de box aangepast.
1

Ontdek de maaltijdbox die best bij jou past

Via onze op maat gemaakte tool ontdek je snel en eenvoudig welke maaltijdbox het best je persoonlijke noden en behoeften vervult.

Ontdek jouw box
2

Transport tot aan je voordeur

Jouw Box Pur wordt thuis of op kantoor op dinsdag en vrijdag telkens tussen 08u00 en 17u00. 

Good to know! De leveringsvoorkeuren kan je steeds wijzigen. Meer info hierover in de track&trace email.

Let op, je kan jouw bestelling plaatsen tot zaterdag 21u00 voor levering dinsdag. Voor levering op vrijdag kan je bestellen tot dinsdag 21u00 diezelfde week.

Kies je voor €15 korting en haal je jouw box zelf op? Dan kan dit elke maandag- en donderdagavond tussen 17u00 in 19u00 in Antwerpen.

3

Zo werkt onze levering

De levering van dinsdag voorziet je maaltijden voor dinsdag, woensdag en donderdag, de levering van vrijdag voor vrijdag, zaterdag en zondag.
 

Tip: Heb je besteld voor levering vrijdag en in het weekend toch graag even iets anders? Je kan altijd je verse maaltijd invriezen en consumeren op maandag.

4

Ontdek en geniet

Wij geven je een nieuwe kijk op gezond leven. Van ’s ochtends tot ’s avonds en alles er tussenin, Box Pur is juist daar waar je het nodig hebt.

Met (h)eerlijke maaltijden waarmee we je dag op een gezonde manier vervullen. Of je nu op kantoor bent, onderweg of gezellig thuis, onze box bevat de juiste producten voor het juiste moment.

Fuel your body, fuel your mind & join the happiness.

Ontdek jouw box