Loyalty programma

Jezelf belonen met gezonde gewoontes, daar belonen we je voor!
In een wereld waar voeding een keerpunt kent en waar bewuster leven een noodzaak is, blijven wij bouwen aan de toekomst.
Jouw toekomst met als grootste prioriteit je levenskwaliteit.
Bar Pur biedt de ondersteuning die je nodig hebt. Dit bewijzen we met ons nieuw loyaliteitsprogramma. Want, jij, die zich dagelijks inzet om de beste versie van jezelf te worden, verdient waardering niet voor één keer – maar voor altijd.

Bij ons draait het om herkenning die langdurig wordt beloond en waar je in het beste geval levenslang van kan genieten! Levenslang waaaaat....? Ja je leest het goed, ons nieuw loyaliteitsprogramma brengt heel wat voordelen met zich mee. Zoveel voordelen dat je je gespaarde punten kan inruilen voor heerlijke Box Pur maaltijden. Nu, voor de rest van het jaar en als je heel loyaal bent: zelf voor de rest van je leven.

We belonen onze klanten met een loyaliteitsprogramma waar je op korte termijn heel snel mee punten kan verdienen. Van het volgen op Social Media, tot berichten delen en het spenderen van euro’s – voor elke Bar Pur activiteit word je beloond.

Bij Bar Pur bouwen we aan bewustwording, gezonde gewoontes en verbinding met onze klanten. Dit alles waar geluk centraal staat. ‘Join the Happiness’ is niet voor niets de kernwaarde waar we dagelijks naar streven en verder op bouwen. Hieronder kom je te weten hoe je jouw Bar Pur geluk verder kan uitbouwen en ook kan delen met anderen.
Share the Happiness, je wordt er voor beloond:
Daarnaast kan je jouw vrienden, familie en collega’s ook een korting van €5 geven waardoor je zelf €5 korting krijgt. Deelnemen kan na elke aankoop!